VÄLKOMMEN TILL IAMCHATRINE FAQS

FAQs

Hur det fungerar?

Iamchatrine har över 30 års erfarenhet inom modebranschen. Med att bygga affärer, flaggskeppsbutiker och internationella e-commerces/ e-handlar. Iamchatrine har också arbetat med många av de stora high fashion varumärkena på marknaden, samt samarbetat med hotell, restauranger, museer, musik event företag och musik bolag.


Så här gör iamchatrine det:

  1. Vi erbjuder dig 1 timmes kostnadsfri analys av ditt företag, butik eller e-handel.
  2. Du kontaktar oss med dina önskemål och vi sätter upp ett möte med dig.
  3. Efter din överenskommelse kommer iamchatrine att börja arbeta.
  4. Vi kontaktar många av våra samarbetspartners,
    t.ex. om du behöver fixa din butik, erbjuder vi dig en visuell merchandiser som kan hjälpa dig med råd om hur du kan upprätthålla och förbättra ditt sortiment och hur du kan tänka när du köper nya kollektioner.
  5. Vi kan också erbjuda dig hjälp med ljussättning, PR & marknadsföring och rådgivning för hur du säljer mer och med  bästa service.
  6. Om du behöver hjälp med din e-handel analyserar iamchatrine din webbplats genom att gå igenom design, funktion, användarvänlighet och kategorier, samt ger dig råd om hur du utvecklar ditt företag med appar och tjänster som kan vara användbara för dig.
  7. Om du startar en ny och fräsch verksamhet så kan vi ge dig råd om hur du går tillväga för att starta ditt företag, vilka företag du behöver kontakta för att komma igång och vad du behöver veta, och hur du marknadsför dig själv.


Detta och mycket mer vi kan hjälpa dig med, och även om du har en liten budget, låt oss hjälpa dig. Vår erfarenhet är att det kan vara dyrare i längden om du inte vet var du ska börja och hur du ska gå vidare. Det finns många lösningar ute på marknaden, men du måste veta vilken du ska välja så att den passar för ditt företag, inte tvärtom, så att säga.

Många små avgifter kan vara onödiga och bli dyra för ditt företag, och äta upp budgeten som du har och kan även fördröja de stora stegen som du behöver ta.


* För tillfället kan vi endast åta oss projekt i Sverige och Scandinvaia.

image504

Kontakta oss

Skriv en rad!

Skriv gärna en rad!

Vi älskar våra kunder, så kontakta oss gärna!

iamchatrine.se